Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Piesa albaiulienilor de la Moving Records – ”Mult mai bine”, care o promovează pe frumoasa Timeea și orașul Alba Iulia, la Neatza cu Răzvan și Dani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

mult mai bine alba iuliaCel mai nou produs al albaiulienilor de la Moving Records, piesa ”Mult mai bine” al cărui videoclip a fost filmat în Alba Iulia, a fost cântată de frumoasa Timeea în direct, luni dimineața, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.  Timeea, despre care se spune că este sosia Antoniei, a avut prima sa apariție TV, fiind invitată în platou pentru a vorbi despre ea și piesa cu care s-a lansat în muzică.

tmeea razvan si daniColaborarea albaiulienilor de la Moving Records pentru un nou produs cu Timeea Mureșan, o tânără frumoasă în vârstă de 20 de ani din Sânnicolau Mare, pare să le aducă succes. Piesa ”Mult mai bine”, lansată de curând pe piața muzicală, prin care s-a dorit pe lângă promovarea tinerei și a melodiei, să scoată în evidență frumusețile orașului lor natal, Alba Iulia, nu este departe de a ajunge hit.

Tânăra Timeea a fost invitată luni dimineața la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a avut ocazia să cânte prima ei piesă la TV.

Prezentă în platoul emisiunii, Timeea, o fată bine crescută din popor, după cum au spus chiar prezentatorii emisiunii, a vorbit despre ea, despre pasiunea pentru muzică și piesa scoasă pe piață de Moving Records care poate ajunge hit.

Întreabată de ce nu îi place să fie comparată cu Antonia, cântăreața declarată cea mai frumoasă femeie din România, tânăra a spus că nu i se pare că are ceva în comun cu ea.

”Țintesc cât mai sus și sper să am succes”, a mai spus Timeea.

Piesa “Mult mai bine” este compusă de Andy Chişoiu şi Tudor Marciu de la Moving Records. Colaborarea celor doi tineri cu Timeea a început în vară, după ce au cunoscut-o la un concurs de talente la Alba Iulia.

Filmările pentru videoclip au durat trei zile şi au fost realizate de Lucian Craiu (montaj, imagine, screen play), Andrei Iancu (imagine), Andy Chişoiu (montaj, screen play) si Cosmin Beloklavek (screen play). În șase zile de la lansare, videoclipul prin care cei de la Moving Records vor să promoveze și orașul Alba Iulia a înregistrat aproape 12.000 de vizualizări. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea