Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Peste 50 metri cubi de material lemnos CONFISCAȚI de polițiștii din Alba și peste 100 de sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 50 metri cubi de material lemnos au fost CONFISCAȚI și peste 100 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii din Alba în urma unei acțiuni pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfășurat o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice. Au fost efectuate 37 de controale în teren, au fost constatate 4 infracțiuni şi a fost confiscată cantitatea de 53,5 metri cubi de material lemnos.

În perioada 11 – 13 decembrie 2020, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

YouTube video

La acţiune, alături de poliţişti, au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Alba, specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba și a ocoalelor silvice de stat și de regim.

Citește și: PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară, într-un dosar penal de evaziune fiscală și înșelăciune. Faptele comise de suspecți

Cu această ocazie au fost făcute 37 de controale în locuri de exploatare, prelucrare și depozitare a materialului lemnos, precum și 126 de controale, în trafic, fiind vizate autovehiculele care transportă material lemnos și pomi de Crăciun.

Poliţiştii au aplicat, în total, 108 sancţiuni contravenţionale şi au confiscat 53,5 metri cubi de material lemnos.

Totodată, au constatat 4 infracțiuni, din care două la Codul Silvic.

Acțiunea a fost coordonată la nivel național.

Controalele de prevenire și combatere a delictelor silvice, inclusiv în ceea ce privește exploatarea, transportul și comercializarea pomilor de Crăciun, vor fi intensificate în perioada imediat următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea