Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| PERCHEZIȚII DIICOT Alba în județul Sibiu la traficanții de droguri de mare risc: Suspecții, bănuiți că ar fi vândut cantități însemnate de „cristal”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| PERCHEZIȚII DIICOT Alba în județul Sibiu la traficanții de droguri de mare risc: Suspecții, bănuiți că ar fi vândut cantități însemnate de „cristal”

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pun în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Sibiu, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, două persoane bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, cunoscute generic sub denumirea de „cristal” (3-CMC), către consumatori din județul Sibiu.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba.

Acțiunea beneficiază de sprijinul inspectoratelor de poliție județene Alba și Sibiu – serviciile pentru acțiuni speciale.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare