Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, se asfaltează în zona alunecării de teren de la Oiejdea

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, se asfaltează în zona alunecării de teren de la Oiejdea

Antreprenorul grec Aktor asfaltează la alunecarea de teren de la Oiejdea, lângă supratraversarea pe care autostrada o are la DN1. În zonă a început eliminarea umpluturii din fața coloanelor forate, operațiune care nu este încă finalizată.

Astăzi se efectuau lucrări de consolidare la alunecare. Se betonau rigolele de colectare a apei, se betona o contrabanchetă de beton și se lucra în continuare la îndepărtarea umpluturii temporare.

YouTube video

Chiar dacă, teoretic lucrările la alunecare ar putea fi terminate în acest an, practic nimic nu este sigur întrucât constructorul nu poate asfalta la temperaturi mai scăzute de 10 grade Celsius.

La spațiile de servicii de la Oiejdea se lucra la un drum de întreținere. Potrivit informațiilor obținute de Ziarul Unirea, antreprenorul urmează să aducă un nou prestator, o firmă care să finalizeze această lucrare.

YouTube video

În zona viitorului Centru de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș se lucrează la zidăria din BCA la clădirea C2 și la instalații electrice la clădirile C1 și C2.

YouTube video

Deschiderea circulației rutier, în acest an, în zona alunecării de teren de la Oiejdea, pe ambele benzii ale autostrăzii depinde de starea vremii, care va permite sau nu antreprenorului să termine de asfaltat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea