Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, podurile peste râul Mureș au toate grinzile sus!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, podurile peste râul Mureș au toate grinzile sus!

Aktor, antreprenorul lotului 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda a reușit în această săptămână să ridice toate grinzile la ultimul pod peste râul Mureș, cel de la Sâncrai. Lucrările la podul de la Sâncrai, ca de atlfel la aproape toate structurile de pe acest lot au fost executate de firma Retter.

Viitorul pod peste râul Mureș de la Sâncrai are 4 deschideri, pe fiecare deschidere fiind puse 4 grinzi de metal, în total fiind vorba de 16 grinzi metalice. El este construit în curbă, pilonii și grinzile trebuind gândite special pentru acest lucru. Acest pod este ultima supratraversare peste Mureș la care constructorul mai avea de ridicat grinzi pe acest segment de autostradă.

YouTube video

Grinzile metalice de la Sâncrai au fost ceva mai ușoare, circa 64 de tone fiecare, față de 110-115 tone, cât au avut cele de la podul peste râul Mureș de la Rădești.

La podul peste râul Mureș de la Sâncrai, grinzile metalice au fost ridicate și montate încă din primăvara acestui an (luna aprilie), acum fiind montate predale, iar o parte din structura este suprabetonată.

YouTube video

Odată cu ridicarea și montarea grinzilor la Sâncrai, pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, ambele poduri peste râul Mureș au toate grinzile sus, supratraversarea liniei de cale ferată în zona Teiuș fiind cea mai amplă și mai importantă lucrare de structură care urmează să fie executată pe aceste segment de autostradă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea