Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor a finalizat forajele la alunecarea de teren de la Oiejdea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, Aktor a finalizat forajele la alunecarea de teren de la Oiejdea

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, antreprenorul grec Aktor efectuează lucrări pentru a finaliza complet acest segment de autostradă, în special la alunecarea de teren și spațiile de servicii de la Oiejdea precum și la Centrul de Întreținere și Monitorizare din nodul rutier Teiuș.

În zona alunecării de teren de la Oiejdea, practic singura porțiune de pe tot lotul pe care se circulă numai pe o bandă pe sens, cu restricții de viteză, grecii de la Aktor au terminat de forat toți piloții. Acum se lucrează la ancorele autoforante, la demolarea capetelor unor piloți, la betonări și la armarea, cofrarea și betonarea unor grinzi. Chiar dacă a durat ceva mai mult se pare că soluția aleasă la alunecare este fiabilă, asigurându-se consolidarea terenului, îar în vara acestui an probabil se va circula fără restricții pe porțiunea de la Oiejdea.

YouTube video

Grecii au crescut mobilizarea în zona spațiilor de servicii de la Oiejdea, unde se făceau pregătiri pentru așternerea balastului stabilizat, se betona și se montau borduri prefabricate.

YouTube video

A treia lucrare importantă care mai trebuie finalizată pe acest segment de autostradă este CIM-ul din nodul rutier Teiuș, de aici fiind coordonată și monitorizată întreaga autostradă A10 Sebeș-Turda.

YouTube video

Acum se circulă în condiții impecabile între Alba Iulia și Aiud, situație incomparabilă cu circulația de pe drumul național și sperăm ca cel târziu de la toamnă să fie finalizat complet tot acest segment de autostradă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu în a doua zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în a doua zi vor fi prezenți și Cristian Tudor Popescu, Florin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea