Rămâi conectat

Ştirea zilei

Video| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, patru firme asfaltează până seara târziu, la lumina proiectoarelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, patru firme asfaltează până seara târziu, la lumina proiectoarelor

Pe lotul 1 al autostrazii Sebeș-Turda, devine tot mai clar că se încearcă o deschidere a circulației rutiere până la 1 decembrie 2020. Nu mai puțin de 4 firme asfaltează la foc continuu de dimineață până seara târziu, lucrând la lumina proiectoarelor: Europexpress, Elis Pavaje, Florea Grup și Strabag.

Citește și: Video| Autostrada A10- Sebeș-Turda, lotul 1 filmat complet: Eforturi pentru deschiderea circulației rutiere până la 1 Decembrie 2020. 4 firme asfaltează ,,în draci”

Astăzi, spre seară, Europexpress și Strabag asfaltau în jurul orei 18:30, în zona Lancrăm, în apropriere de podul metalic de la DN1 peste autostradă.

YouTube video

Firma Florea Grup, tot în jurul aceleași ore, turna stratul de binder pe breteaua 3 din nodul rutier Sebeș.

Surpriza zilei o reprezintă pasajul de pe breteaua 5 a nodului rutier Sebeș, unde a fost terminată hidroizolația, iar firma Eliss Pavaje a început să toarne asfalt.

YouTube video

Mobilizarea extraordinară de pe lotul 1 denotă tot mai clar că se forțează o deschidere a circulației de 1 Decembrie între Sebeș și Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea