Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Pavel Bartoș, One Man Aproape Show la Festivalul de Teatru Povești, Alba Iulia, 2023: „Vreau să fiu pe măsura așteptărilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Pavel Bartoș, One Man Aproape Show la Festivalul de Teatru Povești, Alba Iulia, 2023: „Vreau să fiu pe măsura așteptărilor”

Actorul Pavel Bartoș este prezent astăzi la Alba Iulia, unde va susține, în cadrul Festivalului de Teatru Povești, un spectacol pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

„Vreau să le mulțumesc albaiulienilor că mă așteaptă și vreau să fiu pe măsura așteptărilor lor. Mă bucur că voi avea o seară plină, mă bucur că o să-i bucur și mă bucur că li se întâmplă un astfel de festival. Eu vin aici și pentru că sunt oameni mișto, care fac bine sufletul meu. Fără locul ăsta nu ar fi festival. Pentru cei din București festivalul Povești este deja un reper, unul dintre festivalurile importante din țară și ar trebui să vă mândriți.”, a spus Pavel Bartoș.

YouTube video

Pavel Bartoș prezintă un spectacol după un scenariu scris de actor, care cuprinde în cea mai mare parte elemente autobiografice, tratate cu mult umor, în care autoironia și sinceritatea sunt la ele acasă.

Acestea, întrepătrunse puternic cu emoția, dau naștere unui spectacol în care oricine se poate regăsi. Este un spectacol despre decizii bune sau rele, despre greșeli sau negreșeli, despre iubire în toate formele ei și viață pur și simplu, iar mesajul este unul foarte clar: viața trebuie și merită trăită din plin!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea