VIDEO Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos după victoria cu Unirea Jucu: „Vrem să jucăm iar un derby pentru locul întâi, cu Luceafărul Oradea”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda, merituoPaul Ciuca Industria Galda 1asa echipă condusă de antrenorul Paul Ciucă este în continuare în cărţile promovării din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, după importanta victorie 2-1 (1-1), cu Unirea Jucu, o altă pretendentă la eşalonul secund, obţinută pe teren propriu, graţie dublei semnate de Andrei Cernea, devenit golgheterul găldenilor, cu 8 reuşite.

Gruparea din Alba este poziţionată acum pe ultima treaptă a podiumului, la trei puncte de liderul Luceafărul Oradea, pe care îl va întâlni peste două săptămâni, la Galda de Jos, într-un veritabil derby. Până la acel meci, Industria va evolua la finele săptămânii la Dej, în etapa a 17-a.

USR - Alegeri parlamentare 2020

” Noi nu ne facem vise pentru promovare, în condițiile în care avem adversar precum Luceafărul Oradea, o echipă foarte puternică și cu forță financiară. Dar vrem să stăm în coasta lor, iar peste două săptămâni să jucăm acasă, iar un derby pentru locul întâi, cu Luceafărul. Asemenea meciuri, cu public și presiune, te motivează. Lui Cernea i-am dat exemplul lui Itu și Andrei a jucat foarte bine, ca și întreaga echipă”, a precizat Paul Ciucă, antrenor ce a izbutit rezultate extraordinare cu Industria, administrând singurele eşecuri din acest sezon Unirii Jucu

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe detalii oferite de antrenorul Paul Ciucă după succesul cu Unirea Jucu, în materialul video ce urmează

Dan HENEGAR

1 comentariu

NELUTU DEMETER 22 martie 2016 at 18:26

Ce poti sa spui cand vezi atata pasiune, dragoste, daruire. FELICITARI PAUL, FELICITARI JUCATORILOR, AUTORITATILOR si TUTUROR CELOR IMPLICATI !

Comentariile sunt oprite