Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Până unde merge lupta politică în Alba: Ce a făcut un candidat la primărie ca să-l „înfunde” pe primarul în funcție

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Potrivit declarațiilor făcute la conferința de presă susținută astăzi de președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, unul dintre colegii să de partid dintr-o localitate din județ, la care de astfel a și renunțat, a fost protagonistul unei fapte mai puțin onorabilă.

„Într-una din comune candidatul ALDE, am înțeles că a primit o informație de la un cetățean din comuna respectivă, că primarul în funcție e la un șpriț și că este posibil să vină cu mașina către casă. Din ce am auzit, și e 99% sigur, colegul meu de partid s-a ascuns la o cotitură și a vrut să intre cu mașina în el, a sunat la 112 și mai departe nu știu ce s-a întâmplat.

Nu sunt de acord cu așa ceva, sunt de acord să lupt prin metode cinstite, fără atacuri la persoană sau denigrări”, a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Se pare ca acesta l-a fi așteptat pe primar circa două ore, însă edilul, anunțat, s-a dat jos din mașină și a plecat.

https://www.facebook.com/www.ziarulunirea.ro/videos/661941711076283/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea