VIDEO/ Oana Badea: ”Amânarea începerii anului școlar s-a datorat lipsei de preocupare a Ministerului”

Fostul secretar de stat în Ministerul Educației, Oana Badea, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că decizia de amânare a începerii anului școlar s-a luat din cauză că școlile nu erau pregătite și nu pentru că acest lucru a fost solicitat de foarte mulți părinți, precizând că este vorba de o lipsă de preocupare a celor ce trebuiau să rezolve problemele existente.

Mai mult, Badea a semnalat și o inadvertență ”nepermisă pentru Ministerul Educației”, respectiv faptul că deși decizia de amânare a fost luată în data de 1 septembrie, Ordinul privind structura anului școlar a fost datat cu 31 august. De asemenea, aceasta a criticat faptul că decizia a fost luată fără să fi avut loc o dezbatere pe acest subiect.

ELIT

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

9 Comentarii

agora 12 septembrie 2012 at 17:49

Daca ai tacea tu sau macar te-ai controla ar fi mult mai bine.

Cetatean 12 septembrie 2012 at 17:50

De-aia au amanat inceperea anului scolar de sambata pe luni ca sa termine pregatirile. De fapt anul scolar incepe de obicei in 15. De data asta era mai devreme cu o saptamana. Amanarea e cauzata de nevoia terminarii pregatirilor. Pedelista asta e de coma :))

Lasaneeeeeeeeeeeee!!!! 12 septembrie 2012 at 18:01

Daca actualul minisru nu are nevoie de sufleur, pt ca gandeste bine si singur, o oarecare madame, i8ncepe sa se dea in petec ?
LASANE TOVARASA, CA ERA TA S-A DUS DE MULT !!!!!!
cAUTA SA INCEPI A LUCRA CEVA PE LUMNEA ASTA SI LASA POLITICA CELOR CARE GANDESC SINGURI SI NU AU NEVOIE DE SUFLEUR IN CUSCA DE SUB PAMINT !
UNORA LE E GREU SA GANDEASCA CA UNEORI SOARTA II ADUCE SI PE PLANUL 202 !!!!!!

O cine vorbeste,basista.... 12 septembrie 2012 at 18:35

A ajuns ciob sa rada de oala sparta,ca asa-s basistii !La munca cu tine si la cules de cucuruz !

Uite mai ca-n birou are pus pe Hava lui Base 12 septembrie 2012 at 18:44

Brunetico pune -ti in birou pe Monica Macovei si pe Cezar Preda care au fost azi de rasul gainilor in Parlamentul European unde au parat Romania.Dar surprinde faptul ca Ponta nu s-a dus la Parlamentul European sa le inchida gura mincinosilor,fapt pentru care ar trebui urecheat la alegerile parlamentare !Felicit pe Norica Niculai,Bostinaru,Cretu ,Svoboda si Weaton care au spus realitatea la Strasbourg !

HH 12 septembrie 2012 at 21:49

HOPAAA, SI-A INCEPUT BADEA CAMPANIA ELECTORALA ! SA VEDETI IN URMATOARELE LUNI CATE ARTICOLE CU INDIGNARILE DUDUIEI OR SA APARA !

Costel* 13 septembrie 2012 at 9:07

Sa vedeti domnilor ce ore de atelier o sa faca doamna ministreasa cu elevii de la Colegiul tehnic incat acesta in urma realizarilor domniei sale va trece pe autofinantare si atunci pa Androneasco si pa Sandea, asta e , ministreasa de Pagida e, e, e …

Florina 14 septembrie 2012 at 8:59

Cea mai tampita rromalesa ! A mutat clasa zero in scoli cu elevi de 14 ani,cum merg la baie ,cum se spala pe manute,cum mananca acei copilasi? La gradinita aveau educatoare cu experienta iar cei mici au la varsta asta un singur gand:sa se joace !!!

Costel* 14 septembrie 2012 at 14:59

Tigania in invatamant este opera Funeriului a doamnei Oana si a guvernatorului Fanariot BASE. In perioada pupimcurist basista au condus educatia personaje sinistre, fara scoala si needucate asa ca guvrnatoruul fanariot tovarasul Traian Basescu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...