VIDEO: O stradă din Galda de Sus se transformă în pârâu, la orice ploaie – Primarul invitat de localnici la o plimbare prin zonă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Ploile din aceste zile au provocat noi neplăceri locuitorilor din Galda de Sus. Aceștia se plâng că, de ani de zile, din cauză că nu există canale care să colecteze apa pluvială, străzile se transformă în adevărate pârâuri.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Imagini cu situația surprinsă ieri în zonă au fost postate pe pagina de socializare a Primăriei Galda de Jos, alături de următorul mesaj: ”Având în vedere „Valea” cauzată de ploaie, domnule primar vă invităm să parcurgeți acest drum. Că noi când trebuie să mergem la autobuz nu putem, faceți o încercare, să vedem dacă dumneavoastră puteți!!!!”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

Newbie 18 iunie 2017 at 23:19

La fel ca in Alba Iulia pe Bulevardul Revolutiei. Numai ca aici e si cu noroi de la Schit

Marius 19 iunie 2017 at 10:52

Un primar repetent, nu-i pasa de nimic. De cativa ani nu face nimic, drumuri sparte si nereparate, lipsa totala de interes intr-o comuna bogata dar foarte prost administrata. Oiejdea contribuie cu foarte multi bani la bugetul local si satul arata deplorabil. La iesirea din sat iti rupi masina, grobi in asfalt aparute la 2 zile dupa asfaltare si sunt si acum dupa 6 ani, gurile de canal au fost rdicate de cativa ani si neterminate, si acolo iti sar bucsile si planetarele. Nu s-a facut nici macar un podet. In Benic drumul e spart de catviva ani si acum e tot asa, Cetea, Galda de Sus, Poiana, Mesentea practic nu exista pentru aceasta adminustratie.Alt primar ar fi facut minuni i tr-o astfel de comuna. Cand o sa vina iarasi cu alaiul in campanie sa dati drumul la caini pe strada.

1 21 iunie 2017 at 17:26

oameni slabi! subteti la fel ca cei care stateau in crasma cand pompierii desfundau santurile! Sa va fie rusineeeeeeeeee

Comentariile sunt oprite