VIDEO| O femeie blocată la graniță, AMENINȚĂ românii: ”Voi o să muriți! Voi sunteți câini pentru noi! Handicapaților! Români proști”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O româncă de etnie rromă, blocată în vamă, a lansat amenințări grave, live pe rețeaua de socializare facebook.

Tânăra anunță că virusul încă nu a dat în țigani, însă că românii au fost loviți și îi înștiințează că vor muri. Totodată aceasta spune că se mândrește cu faptul că cerșește în afara țării.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Noi suntem țigani, încă în țigani nu a dat virusul, dar în români a dat. Nu mor caii când vor câinii. Voi sunteți câini pentru noi, că pentru că ne judecați sunt copii. Voi aveți copii? Știți ce înseamnă asta să spuneți că murim? Să ne împușcă aici? Handicapaților! Români proști”, sunt doar o parte din amenințările lansate de românca de etnie rromă la adresa românilor din țară.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ciclop 18 martie 2020 at 17:27

este o vorba veche :”tiganul tot tigan ramane ” , apropo nu am nimic cu tiganii, sunt multi si oameni de buna credinta si educati, ex . Madalin Voicu, Adrian Nastase , fostul presedinte ion ilici iliescu (tigan doar dupa mama a si adrian nastase ) dar impresia generala esta alta si ei contribuie in cea mai mae masura la asta .Numai de ei depinde sa se schimbe impresia despre ei. Am avut colegi de facultate si colegi de serviciu tigani , oameni de toata isprava si nimeni nici macar nu a pronuntat cuvantul tigan la adresa lor. Recent am mers cu taxi-ul cu unul care m-a inrebat : de ce nu l-ai luat pe romanul din fata mea si ai venit la mine , vazand ca sunt mai „brunet ” si i-am raspuns : pentru ca esti mai corect!!!si apoi am avut o discutie amicala tot drumul.

Alex 18 martie 2020 at 19:27

De ce trebuie sa fie numita romanca ? Majoritatea dintre ei habar nu are de istoria tarii , de geografia care se invata din clasele mici si nici de Limba si Literatuara Romana . Ei sunt mandri de natia lor si o apara , se numesc romani numai cand ne fac de rasul lumii. De ce noi ii suportam si le dam drepturi ? De ce le dam cetatenie ? Nu o merita , ar fi trebuit sa sarute mainile si picioarele tarii noastre . Ne numesc prosti pe buna dreptate , ne spun ca noi strigam ajutor cand avem nevoie in schimb ei stiu sa oblige crezand ca au numai drepturi . Vor sa fie impreuna cu familia atunci ma ofer sa ii platesc transportul tuturor membrilor din familia ei . Sa isi gaseasca alta tara mama pe care sa o faca HANDICAPATA sau PROASTA . Nu le doresc raul ci doar sa paraseasca tara pentru una mai buna . Probabil traind in Franta aceasta femeie crede ca Romania trebuie sa faca pentru ei miracole . Pacat ca din Romania Mare am devenit Romania Proasta .

Comentariile sunt oprite