Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| O comună din Alba va avea un nou centru de VACCINARE anti-Covid. Când vor începe programările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comuna Ighiu din județul Alba va beneficia în curând de două noi fluxuri de vaccinare anti-COVID, cu serul Moderna, pentru a ajuta la combaterea pandemiei.

„Întrucât Municipiul Alba Iulia înregistrează o incidență calculată pentru ultimele 14 zile la o mie de locuitori de peste 4,5, DSP Alba a solicitat către Comitetul Național de Vaccinare și a și primit aprobare pentru înființarea a două noi fluxuri suplimentare la Liceul Tehnologic Alexandru Domșa din Alba Iulia cu vaccin AstraZeneca.

Astfel, mărim capacitatea, de la 900 de doze, la 1020, capacitate de administrare pe zi la nivelul județului.

Totodată, avem în vedere deschiderea a două noi fluxuri de vaccinare cu vaccin Moderna în comuna Ighiu, aceasta fiind încă de la început declarată și pregătită pentru a organiza un centru de vaccinare, fiind o comună cu o populație numeroasă. La această dată, la nivelul județului Alba, au fost utilizate peste 37 000 de doze, atât pentru doza 1, cât și pentru rapel.”

YouTube video

Reamintim că, programările pentru etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 vor putea fi făcute în platfoma de vaccinare începând cu 15 martie, când se va deschide lista de așteptare pentru românii care vor să se vaccineze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea