Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| O asociație din județul Alba acuză defrișări ilegale în Munții Apuseni. Ce ar fi descoperit aceștia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO| O asociație din județul Alba acuză defrișări ilegale în Munții Apuseni. Ce ar fi descoperit aceștia

Asociația Apuseni Spirit a făcut public, pe pagina de socializare, un video în care prezintă defrișările ilegale făcute în Munții Apuseni, pentru Primăria Roșia Montană.

„După cum vedeți, aici se află rampa de încărcare pentru Primăria din Roșia Montană. În rampa asta sunt foarte multe lemne, de ordinul sutelor de metri cubi, dar Primăria are deja stocul de 320 de metri cubi de lemn, primit, recepționat, deci, în consecință, acest lemn este tăiat ilegal”, a transmis un activist în cadrul videoclipului.

De asemenea, activiștii prezintă faptul că în pădure au fost descoperiți și alți arbori marcați, care ar urma să fie tăiați, peste limita legală.

„Aici avem un fag marcat ilegal de către Ocolul Silvic din Abrud. E doar un exemplar de peste patru metri cubi și bineînțeles că vine cu tot cu „colegul” lui, de mai jos, care nu e marcat.

Acești fagi depășesc cei 320 de metri cubi ceruți de Primăria din Abrud”.

Totdată, activiștii au descoperit, pe lângă drumul principal pe care trebuia să se facă exploatarea, alte două drumuri realizate ilegal de către un buldozer comisionat de la o firmă „prietenă” cu Consiliul Județean, susține activistul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea