// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO O angajată SRI a căzut din maşina Brigăzii antiteroriste. Incidentul s-a petrecut în timpul paradei militare de la Alba Iulia

Un incident în care a fost implicat un angajat al SRI a avut loc sâmbătă, 1 decembrie, la Alba Iulia, în timpul paradei militare dedicată Zilei Naţionale a României.

Un reprezentant al SRI, aflat într-o autospecială a instituţiei, a alunecat şi a căzut pe şosea chiar în faţa tribunei oficiale.

Autospeciala Brigăzii Anti-Teroriste a încetinit, astfel încât reprezentantul SRI s-a ridicat rapid şi a urcat din nou în maşină.

Persoanele care asistau lângă tribuna oficială la paradă au avut un reflex de a încerca să îl ajute, însă nu a fost nevoie de acest lucru.

Pentru că existau două autospeciale care mergeau în tandem, a fost nevoie ca şi cea de-a doua maşină să încetinească ritmul.

Meanwhile in Alba Iulia

Publicată de Gruian Andrei pe Duminică, 2 decembrie 2018

Facebook