Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO O angajată SRI a căzut din maşina Brigăzii antiteroriste. Incidentul s-a petrecut în timpul paradei militare de la Alba Iulia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Un incident în care a fost implicat un angajat al SRI a avut loc sâmbătă, 1 decembrie, la Alba Iulia, în timpul paradei militare dedicată Zilei Naţionale a României.

Un reprezentant al SRI, aflat într-o autospecială a instituţiei, a alunecat şi a căzut pe şosea chiar în faţa tribunei oficiale.

Autospeciala Brigăzii Anti-Teroriste a încetinit, astfel încât reprezentantul SRI s-a ridicat rapid şi a urcat din nou în maşină.

https://youtu.be/RBuI3YKm7G0

Persoanele care asistau lângă tribuna oficială la paradă au avut un reflex de a încerca să îl ajute, însă nu a fost nevoie de acest lucru.

Pentru că existau două autospeciale care mergeau în tandem, a fost nevoie ca şi cea de-a doua maşină să încetinească ritmul.

https://www.facebook.com/andi.grui/videos/vb.100000042217914/2332921630052555/?type=2&video_source=user_video_tab


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea