Rămâi conectat

Sport

VIDEO| Nicolae Stanciu și Ianis Hagi, spectacol în Slavia – Rangers: Gol superb și assist strălucitor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei doi români care s-au înfruntat în această seară în Europa League, Nicolae Stanciu și Ianis Hagi au avut o seara memorabilă în optimi. Ex-uniristul a marcat senzațional, în timp ce jucătorul lui Rangers a pasat decisiv. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, iar scoțienii pleacă favoriți pentru returul de la Glasgow.

”O finalizare minunată a lui Stanciu și un start de meci îngrozitor pentru Rangers”, a scris The Scottish Sun, pe pagina de live a partidei. ”Un gol uimitor, o rachetă”, a scris și BBC despre reușita internaționalului nostru.

Schimbat în minutul 76, cu Ondrej Lingr, Nicolae Stanciu a fost cel mai bun jucător de pe teren, fiind notat cu 7,9, potrivit Sofa Score. Mijlocașul cotat la 4,5 milioane de euro a avut cifre foarte bune în meciul cu Ianis Hagi.

YouTube video

Cu 53 de atingeri, Stanciu a avut o acuratețe a paselor de 74% (23 reușite, din 31) și a făcut cinci driblinguri, din șase încercări. Fostul stelist s-a descurcat excelent și la capitolul centrări. De asemenea, a câștigat nouă din cele 11 dueluri în care a fost implicat.

De la Slavia, peste 7 au primit alți doi fotbaliști: fundașul Kudela și mijlocașul Provod, ambii 7,2.

Sursa: digisport.ro prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea