Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Nicolae Stanciu, reuşită superbă pentru Anderlecht | Primul gol al ex-uniristului, marcat în campionatul Belgiei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

stanciu-anderlecht-1Ex-uniristul Nicolae Stanciu a reuşit să spargă gheaţa în campionatul Belgiei, trecându-şi în cont primul gol pentru Anderlecht, în partida câştigată categoric, 7-0 (4-0), cu Royal Excel Mouscron.

Mijlocașul român a punctat în minutul 31 al întâlnirii de pe Constant Vanden Stock și a dus scorul la 4-0 pentru gruparea antrenată de Rene Weiler, în partida contând pentru etapa a 16-a. Golul fostului stelist a fost cel mai frumos al meciului, jucătorul transferat de la Steaua primind un balon la margiena careului, iar după un dribling scurt a şutat plasat la colţul scurt, portarul advers neavând nicio şansă să intervină.

Cel mai scump transfer din Belgia este la a treia reuşită în tricoul lui Anderlecht, după dubla din Europa League, 6-1, cu Mainz.

Criticat tot mai des în ultima perioadă pentru evoluţiile neconvingătoare din tricoul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu a răspuns cu acest gol. Internaţionalul român a înscris pentru 4-0, în partida pe care echipa sa a câştigat-o cu 7-0 pe teren propriu în faţa celor de la Mouscron.

După partidă, Nicuşor Stanciu a comentat reuşita sa, fiind citat de digisport.ro: “Am răspuns criticilor cu două victorii, obţinute împotriva lui Qabala şi Mouscron. Criticile la adresa mea nu mă interesează, îmi este indiferent dacă cineva mă place sau nu. Este mereu plăcut să marchezi, dar este cu adevărat bine ca echipa să câştige”, a declarat fostul stelist, la finalul jocului de duminică, în care a rămas pe teren până în minutul 74, când a fost înlocuit de Frank Acheampong.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea