Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO needitat: Colinde și chiuituri de bucurie la ACL Alba, la ora 23.00. PONTA desființat la Alba Iulia!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bucurie la sediul ACL Alba (9)Sediul ACL din Alba Iulia a redevenit duminică seară un loc de pelerinaj pentru membrii și simpatizanții PDL și PNL din județ, bucuroși pentru rezultatul uimitor obținut de Klaus Iohannis.

După ce Victor Ponta s-a recunoscut public înfrânt, declarând că “poporul are întodeuna dreptate”, fericirea ACL-iștiilor a atins cote nemaintâlnite până acum.

Altădată dușmani de moarte, dar acum  cuprinși de dragoste frățească, Mircea Hava și Rareș Buglea s-au îmbrățișat și s-au felicitat pentru marea victorie înregistrată.

S-a colindat, s-a chiuit, s-a plimbat o găină prin sediu, s-au spus vorbe mari despre români și vorbe mici despre PSD-iști, în concluzie la ACL Alba e sărbătoare.

Iar petrecerea continuă!

În Alba Iulia candidatul ACL a obținut 71,46 la sută, potrivit numărătorii paralele.

[nggallery id=2613]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proiect de lege: Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni! În această săptămână, am depus proiectul de lege care prevede acordarea unei reduceri de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate, pentru persoanele din Munții Apuseni. În prezent, doar persoanele din Biosfera Delta Dunării beneficiază de reduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea