Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Momentul când scena unui festival în Maramureș se prăbușește și înghite o parte din dansatori, devenit viral

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe 8 septembrie, de Sânta Maria Mică, în satul Văleni din Maramureș, artiștii invitați la Zilele Comunei au trecut printr-o sperietură zdravănă, după ce doi dansatori s-au trezit pe pământ, o parte din scenă prăbușindu-se în timpul unui spectacol organizat pe 8 septembrie, de Sfânta Maria Mică în satul Văleni, județul Maramureș, informează Antena 3.

Artiștii erau în plin dans în momentul în care una dintre scândurile pe care era montată scena a cedat, luând cu ea și o parte din interpreți. Doi dansatori s-au trezit blocați la nivelul solului în timp ce colegii lor au continuat să danseze „la înălțime” pe scenă.

YouTube video

Rămași blocați exact cum au căzut în timpul dansului, cei doi dansatori au fost observați de un membru al ansamblului, care a încercat să-i ajute. Din fericire, impactul cu solul nu a fost violent, cei doi dansatori alegându-se cu o sperietură și cu câteva zgârieturi.

Sursa: libertatea.ro

Sursa Video: Youtube – vasile dale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea