VIDEO| Mihail David, candidatul USR-PLUS la șefia Consiliului Județean Alba: „Imi asum această candidatură, pentru că îmi doresc sincer ca noi să avem un viitor aici acasă”

Paul Voicu - Primar 2020

Într-o conferință de presă susținută joi, 9 iulie 2020, Mihail David, președintele PLUS Alba, și-a anunțat candidatura pentru șefia Consilului Județean Alba, din partea alianței USR-PLUS.

„Astăzi mi-am anunțat candidatura pentru președinția CJ Alba din partea USR-PLUS. Fac acest lucru din dorința de a promova colegii din USR-PLUS, oameni competenți și integrii pentru administrația județeană. Anul 2020 este anul nostru, în care avem ocazia să schimbăm lucrurile în bine.

ELIT

Ne asumăm ca județul Alba să devină un punct strategic care să creeze locuri de muncă. Acest lucru va permite și întoarcerea acasă a Diasporei, care a plecat din cauza sărăciei și a corupției. Ne asumăm prin colegii care vor ajunge în funcții publice să fim acea schimbare de care județul nostru are nevoie. Imi asum această candidatură, pentru că doresc sincer ca noi să avem un viitor aici acasă”, a spus Mihail David.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mihai 9 iulie 2020 at 14:27

Credeam ca o sa candidezi ca sa schimbi ceva in judetul asta, dar acum m-am linistit cand am vazut ca vreti si voi doar o bucata din prajitura. Dupa cum spui chiar tu, vrei doar sa schimbi gasca lor cu gasca ta. Macar esti sincer cand spui ca vei candida ca sa promovezi oamenii din USR in administratia judeteana. Sa vedem daca vreunul din aia care au deja ciolanul accepta oferta asta de negociere din partea ta. Ca in fond, asta e programul vostru, nu?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...