Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Mihail David, candidatul USR-PLUS la șefia Consiliului Județean Alba: „Imi asum această candidatură, pentru că îmi doresc sincer ca noi să avem un viitor aici acasă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă susținută joi, 9 iulie 2020, Mihail David, președintele PLUS Alba, și-a anunțat candidatura pentru șefia Consilului Județean Alba, din partea alianței USR-PLUS.

„Astăzi mi-am anunțat candidatura pentru președinția CJ Alba din partea USR-PLUS. Fac acest lucru din dorința de a promova colegii din USR-PLUS, oameni competenți și integrii pentru administrația județeană. Anul 2020 este anul nostru, în care avem ocazia să schimbăm lucrurile în bine.

YouTube video

Ne asumăm ca județul Alba să devină un punct strategic care să creeze locuri de muncă. Acest lucru va permite și întoarcerea acasă a Diasporei, care a plecat din cauza sărăciei și a corupției. Ne asumăm prin colegii care vor ajunge în funcții publice să fim acea schimbare de care județul nostru are nevoie. Imi asum această candidatură, pentru că doresc sincer ca noi să avem un viitor aici acasă”, a spus Mihail David.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea