Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: „Mica Romă” fierbe *”Dinamo va avea viaţă grea la noi în sală” a declarat Branko Gajic

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dinamo - Volei Alba Blaj77Branko Gajic, antrenorul echipei Volei Alba Blaj a fost extrem de fericit după victoria  în faţa lui Dinamo Bucureşti în cel de-al doilea meci al semifinalelor Diviziei A1 de volei feminin.

Miercuri, 2 aprilie, de la ora 17.00, în direct pe Digi Sport 3 şi joi, 3 aprilie, de la ora 19.00, netelevizat, sunt cele două jocuri din Sala „Timotei Cipariu” din semifinale, dintre Volei Alba-Blaj şi Dinamo, în care în cazul unei duble victorii, echipa lui Branko Gajic se califică în finala campionatului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu egalitate înainte de dubla întâlnire de la Blaj, Gajic vede un duel echilibrat, precizând că şansele de accedere în finală sunt de „50-50 la sută pentru fiecare echipă”.

Un meci plin de orgolii şi ambiţii s-a transformat la un moment dat într-un război psihologic, cu protagonişti din ambele tabere. Preşedintele vicecampioanei României, Marian Ştefan i-a incitat pe blăjeni ori de câte ori a avut ocazia, iar sârbul Branko Gajic la taxat pe acesta imediat după meci printr-o declaraţie. „Noi nu ne coborâm la nivelul acesta, noi suntem sus, suntem o echipă mică şi avem obraz” a declarat antrenorul Volei Alba Blaj, care anunţă clipe grele pentru Dinamo în sala Timotei Cipariu din municipiul Blaj. Mai jos puteţi urmări un material video cu tehnicianul echipei de volei, care detaliază momentele de generic din prima manşă a semifinalelor şi prefaţează următoarele confruntări cu participanta în Champions League, Dinamo Bucureşti.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea