Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Marius Opric antrenor Metalurgistul Cugir: „Am avut o evoluţie proastă în prima parte. Mergem la Sebiş să câştigăm”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - FCM Baia Mare45Metalurgistul Cugir s-a impus cu 4-1 în faţa echipei FCM Baia Mare, după un meci cu două reprize total diferite. În prima parte oaspeţii au condus partida, lucru sesizat de către tehnicianul Marius Opric, care după meci a declarat că elevii săi au avut o evoluţie „nereuşită ca să nu zic proastă”. 

Cu toate acestea, Cugirul a impresionat în repriza secundă, mai ales în compartimentul ofensiv. După eliminarea unui jucător din tabăra oaspete singura problemă a partidei a devenit scorul final, 4-1 stabilit prin cele trei goluri din mitanul secund de Cîrstean, Goronea şi Şuteu. Tehnicianul cugirenilor, Marius Opric a declarat că este mulţumit de victoria echipei sale, care le dă un moral bun înainte de derby-ul de vineri, progrmat împotriva viceliderului, Naţional Sebiş. Antrenorul a privit meciul din tribună după ce a fost eliminat la partida disputată contra celor de la Pâncota, în urmă cu două săptămâni.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea