Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO Mădălina Buftea, din Alba Iulia, în videoclipul piesei „Lacăt la inimă”, lansată de Francisca feat. Pacha Man

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mădălina Buftea, originară din Alba Iulia, a filmat, recent, în videoclipul piesei „Lacăt la inimă”, lansată de Francisca feat. Pacha Man.

Madalina Buftea03

Videoclipul a fost publicat, joi, pe canalul youtube.

Madalina Buftea02

Mădălina Buftea nu este la prima experiență de acest gen, ea filmând, în 2014, în clipul piesei ”Pe drumul meu”, realizată de Matteo, în colaborare cu Like Chocolate.

Citește și Mădălina Buftea e ”pe drumul ei”! Tânăra din Alba Iulia a filmat în ultimul videoclip al artistului Matteo

Madalina Buftea01

O colaborare cu Pacha Man, single-ul „Lacăt la inimă” este compus de către George Papagheorghe şi Marius Dia, în studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de către Lazăr Cercel şi a fost filmat pe parcursul a 24 de ore în pădurea Băneasa, dar şi într-un hotel din Bucureşti, scrie Libertatea.

„Iubirea şi obsesia pentru o persoană pot fi uşor confundate între ele. O obsesie, în schimb, trăieşte şi se hrăneşte din atracţia intensă, din dorinţă, din nevoia de a îl avea pe celălalt, chiar în lipsa cunoaşterii sale ca persoană. Piesa ‘Lacăt la inimă’ reprezintă un alt capitol din viaţa mea, reflectă stările şi emoţiile mele”, a declarat Francisca, citată de Libertatea. (V.N.)

Citește și Mădălina Buftea, o provocare pentru burlaci. Locul II la Miss World 2013 România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea