Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Lucrări de asfaltare la 3 grade și ploaie cu găleata, pe loturile de mobilitate din Alba Iulia: ”Sper ca odată cu asfaltu, să vă crape și obrazu!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări de asfaltare la 3 grade și ploaie cu găleata, pe loturile de mobilitate din Alba Iulia: ”Sper ca odată cu asfaltu, să vă crape și obrazu!”

Lucrările pe loturile de mobilitate au stârnit marți 28 noiembrie, noi reacții în rândul participanților la trafic, în Alba Iulia. Motivul, asfaltările făcute la 3 grade Celsius și pe o ploaie torențială.

Citește și: Mihai Coșer: „M-a izbit iureșu și balamucu asfaltării din seara asta, pe ninsoare, la 0 grade”

Deși marți după-masa la Alba Iulia a plouat cu găleata, lucrările pe loturile de mobilitate au continuat în forță, iar muncitorii au turnat asfalt în ciuda frigului (doar 3 grade Celsius au arătat termometrele) și a condițiilor de ploaie.

”Inadmisibil! Dezgustător! Pur și simplu e uriaș efortul de a compromite tot! Când vine vorba de bani europeni, de banii nostri, de-ai oricui, n-am decât consternarea că-s aruncați într-o baltă de dispreț!

YouTube video

Nu vă voi uita niciodată. Mi-ați adus Austria în suflet, a doua oară! La 3 grade și ploaie cu găleata.

Sper ca odată cu asfaltu, sa va crape și obrazu! Mi-asum eu cârpitu! Dati le share, sa nu se chinuie să intre pe contul meu”, a scris Mihai Coșer pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Carduri sociale 2024: A început alimentarea cu prima din acest an. Ce trebuie să facă beneficiarii care nu au primit banii O dată la două luni, milioane de români așteaptă ca pe cardul de alimente să intre cei 250 de lei. Alimentarea conturilor a început pe data de 17 februarie și se va încheia la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea