Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Lucrări de asfaltare la 3 grade și ploaie cu găleata, pe loturile de mobilitate din Alba Iulia: ”Sper ca odată cu asfaltu, să vă crape și obrazu!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrări de asfaltare la 3 grade și ploaie cu găleata, pe loturile de mobilitate din Alba Iulia: ”Sper ca odată cu asfaltu, să vă crape și obrazu!”

Lucrările pe loturile de mobilitate au stârnit marți 28 noiembrie, noi reacții în rândul participanților la trafic, în Alba Iulia. Motivul, asfaltările făcute la 3 grade Celsius și pe o ploaie torențială.

Citește și: Mihai Coșer: „M-a izbit iureșu și balamucu asfaltării din seara asta, pe ninsoare, la 0 grade”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deși marți după-masa la Alba Iulia a plouat cu găleata, lucrările pe loturile de mobilitate au continuat în forță, iar muncitorii au turnat asfalt în ciuda frigului (doar 3 grade Celsius au arătat termometrele) și a condițiilor de ploaie.

”Inadmisibil! Dezgustător! Pur și simplu e uriaș efortul de a compromite tot! Când vine vorba de bani europeni, de banii nostri, de-ai oricui, n-am decât consternarea că-s aruncați într-o baltă de dispreț!

YouTube video

Nu vă voi uita niciodată. Mi-ați adus Austria în suflet, a doua oară! La 3 grade și ploaie cu găleata.

Sper ca odată cu asfaltu, sa va crape și obrazu! Mi-asum eu cârpitu! Dati le share, sa nu se chinuie să intre pe contul meu”, a scris Mihai Coșer pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea