Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| La vot cu „Leru-i ler”, în Spania: Membrii secției de votare din Gijon cheamă cetățenii la alegeri pe versuri de colinde

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moment inedit la sfărșitul primei zile de vot din Gijon, Spania. Doi dintre membrii secției de votare au interpretat un colind la ușa secției, scrie, pe Facebook, Ambasada României în Spania.

„Vin alegătorii
Vin cu mic, cu mare
Leru-i ler
Vin alegătorii la secția de votare
Leru-i ler,
Își pun mănuși pe mână și masca pe față
Leru-i ler

Dau cu loțiune, bună opțiune Leru-i ler”
„Scoate și carnetul, scoate și tableta
Leru-i ler
Introducem date, scanăm cu tableta
Leru-i ler
Ia și tu ștampilă, intră în cabină
Leru-i ler”

„Secțiile de votare din Spania sunt deschise astăzi până la ora 21.00! Membrii celor 140 de comisii de vot sunt pregătiți să întâmpine alegătorii, cetățeni români cu domiciliul sau reședința în străinătate, în condiții de maximă siguranță sanitară!”, scriu reprezentanții Ambasadei României în Spania, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spectacolul de ARTIFICII de 1 Decembrie de la Alba Iulia, ÎNTÂRZIERE de mai bine de o oră: ”Haideți odată că le este frig la copilași”

După o zi plină, cu momente festive, solemne și de evocare a istoriei, cei care au venit să sărbătorească Ziua de 1 Decembrie la Alba Iulia și-au dorit să se relaxeze cu mult așteptatele artificii.

Citește și: LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia! Mii de oameni s-au strâns pentru a privi show-ul pirotehnic din Cetate

 

Dar în oraşul în care acum 105 de ani a avut loc Unirea Transilvaniei cu România şi formarea României Mari, spectacolul de artificii s-a lăsat așteptat, începând cu mai bine de o oră mai târziu decât era anunțat în programul oficial.

Motivele pentru care artificiile au fost amâmate se pare că au fost întârzierile produse în cadrul spectacolului artistic.

Oamenii adunați în Piața Cetății pentru a admira focul de artificii și-au exprimat nemulțumirea în postări pe rețelele de socializare în care cereau lămuriri privind întârzierea, dar și ora la care avestea vor avea loc.

Spectacolul de artificii a început totuși în jurul orei 21.40, după mai bine de o oră de întârziere, și deși au fost spectaculoase , mulți oameni, în special familiile cu copii au renunțat să mai aștepte și au plecat spre casă.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare