Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Inundații în ALBA: Exploatațiile foresteriere necontrolate au condus la un nou dezastru. „Trimit apa pe noi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA| Inundații în ALBA: Exploatațiile forestiere necontrolate au condus la un nou dezastru. „Trimit apa pe noi”

Apusenii sunt sub COD PORTOCALIU de inundații, natura s-a dezlănțuit și mătură tot ce prinde în cale, iar mâna omului a condus la un dezastru și mai mare, datorită exploatărilor de lemn.

Un cetățean acuză Garda de Mediu că doarme și nu face nimic în această privință, exploatările au degradat mediul înconjurător și au condus la urmări grave, iar natura se abate cu putere asupra oamenilor din zona Bucium pe Valea Seșii.

Citește și: FOTO VIDEO| Natura „lovește” cu putere județul ALBA: Apusenii sub COD ROȘU de inundații. Apa mătură ce prinde în cale

„Valea Sesii Bucium. Asa înțeleg unii ca se face exploatare, ei cu banii, noi cu problemele de după…..Garda de mediu nu este interesata de situatie ??? Nu este suficient faptul ca duc lemnele cu utilaje de peste 30 de tone pe un drum nou cu restrictie de 7,5 T acum trimit si apa pe noi.”, scrie cu dezamăgire un cetățean din zonă pe mediul de socializare.

Sunt inundații în județul ALBA, natura mătură tot ce prinde în cale,  în munții Apuseni au fost  căderi de apă de circa 150 – 170 l/mp și vor continua în următoarele zile

YouTube video

Potrivit hidrologilor, Codul portocaliu se instituie pe râurile din bazinele hidrografice Tur (judeţul Satu Mare), Lăpuş – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Maramureş), Crişul Repede – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Ciucea (judeţele: Cluj şi Bihor), Crişul Negru – bazin amonte S.H. Beiuş şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Beiuş (judeţele: Bihor şi Arad), Crişul Alb – bazin amonte S.H. Gurahonţ şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Gurahonţ (judeţele: Hunedoara şi Arad), Arieş – bazin amonte S.H. Scărişoara şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Scărişoara – amonte S.H. Câmpeni (judeţul Alba), Bega – bazin superior amonte S.H. Făget şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Făget – amonte S.H. Balinţ (judeţul Timiş), Timiş – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Teregova – amonte S.H. Lugoj (judeţele: Caraş Severin şi Timiş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea