Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Într-o comună din Alba, beneficiarii de ajutor social muncesc de la 6 dimineața. Schimbarea făcută de viceprimarul venit dintr-o multinațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Într-o comună din Alba, beneficiarii de ajutor social muncesc de la 6 dimineața. Schimbarea făcută de viceprimarul venit dintr-o multinațională

Beneficiarii de ajutor social din comuna Valea Lungă se poate spune că își merită banii, întrucât lucrează de la primele ore ale dimineții.

Schimbarea s-a produs acum circa patru luni, de cînd localitatea Valea Lungă are un nou viceprimar în persoana lui Ciprian Arsene, care a lucrat ani de zile într-o multinaționlă, mai exact la Bosch Blaj.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Comuna Valea Lungă are înregistrate douăzeci de persoane care primesc ajutor social de la stat. Dintre aceștia, patru persoane muncesc la tunsul ierbii, iar restul muncesc la curățenie și adunat deșeurile aruncate în localitate.

Beneficiarii de ajutor social, care încep munca de la ora 6.00 dimineața, își câștigă astfel, prin muncă cinstită, banii pe care îi primesc de la stat. Cum această primăvară a fost ploioasă, oamenii au tuns de mai multe ori toată comuna, însă sunt mândri că au o localitate curată.

Ajutorul social este în cuantum de 160 de lei pe lună, adică banii pe care îî primesc asistații social pentru cele 10 ore pe lună în care muncesc efectiv.

În luna iunie 2023, în județul Alba au fost 3.363 de persoane care au beneficiat de ajutor social, iar suma medie plătită lunar a fost de 298.19 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea