VIDEO| Incendiu PUTERNIC pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie: Un autotren a luat foc

Incendiu pe autostrada A1, joi seara, între Sebeș și Orăștie, unde un autotren a fost cuprins în întregime de flăcări.

INFORMARE COVID-19

Potrivit martorilor, mai multe persoane au încercat să stingă flăcările cu extinctoare, dar fără succes. Din primele informații, nici o persoană nu este rănită, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Incendiul se manifestă în apropierea unei benzinării, șoferii mai multor camioane parcate în zonă părăsind locația la vederea incendiului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Orăștie al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, la kilometrul 316, în zona localității Pianu, în județul Alba, a izbucnit un incendiu puternic la nivelul unui ansamblu de vehicule (transporta cutii de viteză), care se află pe banda de urgență.

Se acționează pentru lichidarea incendiului, traficul este restricționat în zonă, circulându-se deviat prin parcare. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Se estimează ca circulația rutieră să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Garda de Intervenție Sebes intervine pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...