Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| În ciuda unei ploi mocănești persistente, în noul talcioc au sfârâit în continuare grătarele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ciuda unei ploi mocănești persistente, în noul talcioc au sfârâit în continuare grătarele

În ciuda ploii mocănești sâcâitoare, care s-a abătut asupra orașului Alba Iulia încă de azi noapte, talciocul continuă să funcționeze.

Chiar dacă nu a mai fost afluxul de oameni din zilele în care vremea era bună, o mulțime de comercianți și cumpărători au fost prezenți în târgul de vechituri.

Cumpărătorii au putut găsi de la tradiționalii mici, virșli, încălțăminte de iarnă, perdele, cauciucuri, până la căruțe vechi de sute de ani, dar si alte produse.

YouTube video

Administratorii talciocului au îmbunătățit condițiile, se vede că s-a pus mai multă umplutură, mai mult balast, dar încă ar mai fi de lucru pentru că mai sunt zone în care persistă bălțile și noroiul. Sigur, nicio suprafață, indiferent câtă umplutură de piatră s-ar folosi, atâta timp cât nu este betonată, nu poate face față unor ploi puternice.

Talciocul din Alba Iulia a fost relocat în vecinătatea hotelului Tara, pe o locație privată după ce amplasamentul fostului târg de vechituri a fost predat pentru a începe construcția unui centru multifuncțional dar și a unui nou talcioc, modern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea