Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| I-au ieșit banii din buzunar în timpul unei conferințe de presă. Marcel Ciolacu a trăit un moment stânjenitor în timp ce răspundea întrebărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini.

„Am tras o singură concluzie, domnul Oros este într-o lume paralelă față de ceea ce se întâmplă în acest domeniu Nu s-au luat măsuri, nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătita acciza, 60% din totalul de anul trecut și nu în ultimul rând, am văzut că a venit cu o inițiativă să modifice Legea 17, cea privitoare la înstrăinarea terenurilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

În timp ce era întrebat despre poziția PSD despre „proiectul de lege depus la senat care ar permite vânzarea pământului agricol și către străini”, Ciolacu a dus mâna la sacou, a scos din buzunar o hârtie cu notițe, dar a lăsat la vedere și un teanc de bancnote.

Imaginile pot fi vizionate de la minutul 5.00 la minutul 6.10.

YouTube video

Ciolacu a sesizat situația stânjenitoare și a îndesat bancnotele în buzunar.

Președintele PSD a anunțat că moțiunea simplă împotriva lui Adrian Oros va fi depusă săptămâna viitoare, la Camera Deputaților.

„Am decis să depunem o moțiune simplă, săptămâna viitoare, împotriva ministrului Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României în acest moment este unul real. Nu mai producem pesticide, îngrășăminte sau semințe. Nu se ia nicio măsură în această zonă, nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone. Nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii. Nu ne mai permitem această incapacitate a guvernului de a gestiona una dintre cele mai mari probleme”, a declarat Ciolacu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea