Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Gheorge Grozav și Nicolae Carnat au punctat pe prima scenă în duelul incendiar de la Ploiești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidă spectaculoasă pe “Ilie Oană”, în etapa a 4-a a Superligii, între Petrolul Ploiești și campioana Farul Constanța, scor 3-2, întâlnire în care două reușite au fost semnate de atacanții din Alba Gheorghe Grozav (pentru gazde) și Nicolae Carnat (pentru vizitatorii), singurii fotbaliști din județ care au înscris în actuala ediție.

Cu un șut de la peste 25 de metri în stânga lui Buzbuchi, Gicu Grozav (32 ani) a majorat avantajul gazdelor (2-0, min. 69), însă echipa lui Gheorghe Hagi a remontat spectaculos, egalând la “2” în minutul 90, când Nicolae Carnat a deviat fericit, din careu mic, reluarea lui T. Băluță.

Ploieștenii au reușit însă prima victorie stagională în prelungiri, când a punctat Irobiso (90+3), în vreme ce deținătoarea titlului a pierdut al doilea meci consecutiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gheorghe Grozav a evoluat până în minutul 84 și a dedicat reușita soției Sorina, handbalistă la Rapid, prezentă în tribună. Atacantul albaiulian a ajuns la două goluri marcate în această stagiune, în cele 4 etape. Nicolae Carnat, intrat în minutul 64, a spart gheața după revenirea la formația de la Malul Mării. Atacantul originar din Mihalț (25 de ani) a punctat prima dată în acest an, precedenta sa reușită fiind în noiembrie anul trecut, într-o partidă Farul Constanța – CS Mioveni, scor 2-1 (când a marcat pentru vizitatori).

Sursa foto: FC Petrolul Ploiești și Farul Constanța.

Sursa video: Prima Sport și Fotbal România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea