Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Gabriel Pleșa, superlative despre Ziua Națională de la Alba Iulia: „O zi excepțională, totul a decurs extraordinar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gabriel Pleșa, superlative despre Ziua Națională de la Alba Iulia: „O zi excepțională, totul a decurs extraordinar”

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, s-a declarat încântat de de felul cum a decurs Ziua Națională a Romaniei la Alba Iulia. Acesta a vorbit la superlativ despre toate evenimentele care s-au petrecut de 1 Decembrie în Cetatea Marii Uniri.

„De 1 decembrie, a fost o zi excepțională, totul a decurs extraordinar. La Te Deum a fost plin de lume, soliile au decurs extraordinar. Apoi acel moment emoționant cu citirea proclamației de Unire de către Preasfinția Sa, Claudiu Pop de la Cluj, momentul depunerii coroanelor de flori și totul a culminat cu parada militară care a fost o reușită.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

YouTube video

Am avut noroc că a putut să decoleze aviația de la bază și elicopterele și Mig-urile 21 Lancer. Lumea cred că este mulțumită, este o atmosferă veselă ceea ce ne-am dori la Alba Iulia astăzi. Fac apel să nu plece lumea pentru că la ora 20.00 va fi acel spectacol de drone la Parcul Unirii”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022 Scandalul provocat de cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din comuna Lupșa, lucrare derulată în perioada 2020 – 2022, a parcurs un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea