Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Furia apelor, dezlanțuită: O casă modulară luată de viitură, în Bihor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 18 mai, ploile torențiale au dezlănțuit furia apelor în județul Bihor. O casa modulara din satul Cociuba Mica, comuna Pietroasa, judetul Bihor, a fost luata de ap. Din fericire, familia a fost evacuată și dusă la rude.

Potrivit ISU Bihor, apa s-a acumulat în 15 gospodării din localitatea Hârșești, acolo unde au fost afectate curți, grădini, camere tehnice, subsoluri și bucătării de vară.

Cei doi părinți, împreună cu patru copii au plecat la niște rude, de teamă că apele râului vor distruge casa, aflată aproape de râul Criș.

YouTube video

În județul Alba, apele Arieșului au făcut ravagii în Arieșeni, inundând mai multe gospării și lăsând 50 de familii izolate, după ce un pod a fost distrus.

Reamintim faptul că până în mâine la ora 24:00 ne aflăm sub incidența avertizării hidrologice COD PORTOCALIU pe râul Arieș și atenționare hidrologică COD GALBEN pe afluenții râului Mureș aval confluență cu Târnave.

Sursa: ziare.com

Sursa video: Facebook – Dumitras Horia Claudiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea