VIDEO| Fulgii de zăpadă au acoperit stațiunea Apuseni. Prima zăpadă din iarna 2020-2021

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Primii fulgi de zăpadă din acest sezon au început deja să cadă în judeţul Alba. La Arieşeni a început să ningă astăzi şi se poate vedea deja primul strat de zăpadă, chiar daca nu este foarte consistent.

Iarna și-a intrat în drepturi încă din luna octombrie în stațiunea montană Arieșeni, localnicii bucurându-se de prima ninsoare.

ELIT

A nins în staţiunea montană Arieşeni, din judeţul Alba, iar zăpada a început ușor ușor să se aștearnă în cursul serii de marți. Vârful Bihorul, cel mai mai înalt din Apuseni s-a îmbrăcat în haina albă de nea.

Vârful Bihorul este cel mai înalt vârf din Munții Apuseni, având o altitudine de 1849 metri. Vârful oferă o priveliște spectaculoasă asupra lanțului Apusenilor și Văii Arieșului în județul Alba.

Arieseni!!! Live!!!Vineeeeee!!!!

Publicată de Mountain Slip'N Slide pe Marţi, 13 octombrie 2020

Comuna Arieşeni se află la graniţa dintre judeţele Alba şi Bihor, fiind frecventată vara pentru drumeţii montane şi pentru vizitarea obiectivelor turistice, iar în sezonul rece pentru practicarea sporturilor de iarnă.

A venit iarna la munte 13.10.2020

La munte a venit iarna!Ninge ca-n povești,zăpada a început să își facă simțită prezența în sezonului de iarnă 2020-2021 ❄🌨❄🌨❄Arieșeni – Vârtop sat de Vacanță(13.10.2020)Descopera Munții Apuseni

Publicată de Descopera Munții Apuseni pe Marţi, 13 octombrie 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419