VIDEO/ Florin Roman: ”Aștept scuze publice din partea UDMR, dar și poziții tranșante din partea parlamentarilor PSD-ALDE”

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a anunțat la conferința de presă susținută, miercuri, la sediul partidului din Alba Iulia că a cerut liderilor UDMR să retragă Legea depusă la sfârșitul anului trecut, în care este vorba despre autonomie pe criterii etnice.

El a spus că ”Anul Centenar este unul în care, majoritari sau minoritari, nu trebuie să ne inflamâm niciunul, în niciun fel” și consideră că nu mai trebuie să se discute despre minoritatea maghiară și totodată, aceasta trebuie ”să înceteze să ne provoace”.

ELIT

”Nu poți să spui: trebuie să respectăm România, dar vrem autonomie teritorială și depunem proiect în Parlament, în anul Centenarului, acoperim stema României de la Ambasada din Budapesta – care este teritoriu românesc -, spunem că nu suntem fericiți și nu avem ce sărbători în ziua Centenarului! Eu cred că, dacă dânșii așteaptă respect și vor într-adevăr ca noi să conviețuim pașnic și civilizat, așa cum ne dorim și noi, să înceteze cu aceste provocări în anul Centenarului!”…:

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

crestinu` si....nu prea 18 ianuarie 2018 at 10:13

Daca nu sunteti in stare sa dati de mancare poporului, v-ati adus aminte de particula….”N” din titulatura partidului ???

HH 18 ianuarie 2018 at 11:21

ASTEAPTA ” LINISTIT” UDMR NU SI-A CERUT DE LA INFINTARE SI PANA ACUM SCUZE PENTRU NIMIC , NICIODATA !

diplomatul 18 ianuarie 2018 at 12:57

Si daca nu isi vor cere scuze.. ce vei face ??
Vei sugera primariei sa ii scoata afara din Romania..
aaaaaa

Voi sunteti obisnuiti sa ii scoateti afara pe oamenii din Alba Iulia..
Nu e ceva nou..

Adrian Negrea 18 ianuarie 2018 at 22:41

D-LE DEPUTAT,LASA SCUZELE CU UNGURII ,MAI BINE SA VEZI DE ZUZU CARE NU FACE NIMIC PENTRU ROMANI IMPREUNA CU VOI CEI DE LA LIBERALI !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...