Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Florin Cîțu, la Ocoliș. Cetățean: „Gândiți-vă dacă pe barajul exploatării cu cianuri de la Roșia Montană vine o viitură de tipul ăsta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florin Cîțu, la Ocoliș. : „Gândiți-vă dacă pe barajul exploatării cu cianuri de la Roșia Montană vine o viitură de tipul ăsta”

În cursul vizitei de astăzi, în comuna Ocoliș, premierul Florin Cîțu a fost interpelat de către un cetățean care i-a transmis că există pericolul unei tragedii dacă o viitură de genul celei care a lovit comuna, va lovi barajul exploatării cu cianuri de la Roșia Montană.

„Sunt sigur că o să luați măsuri pentru că este o catastrofă fără precedent, în timp de pace, aici în satul acesta. Sper ca drumul acesta să fie refăcut, la fel ca și celelalte drumuri, pentru că e important pentru oameni să poată circula cu animalele. Gândiți-vă dacă pe barajul exploatării cu cianuri de la Roșia Montană vine o viitură de tipul ăsta. Chiar acum a fost o viitură în această perioadă acolo, gândiți-vă că soarta României este în joc”, i-a spus omul premierului Cîțu.

YouTube video

Cetățeanului care a ridicat această problemă i s-a răspuns că deja s-a discutat despre acest subiect. Premierul a dat asigurări primarilor din Ocoliş, Roşia Montană, Câmpeni şi Abrud de toată susţinerea din partea Guvernului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea