Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Video| Film în limba ENGLEZĂ, realizat în Alba, cu o actriță cunoscută la Hollywood. Când se va lansa „Kingdom of Judas”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Film în limba ENGLEZĂ, realizat în Alba, cu o actriță cunoscută la Hollywood. Când se va lansa „Kingdom of Judas”

Unele dintre cele mai frumoase locații din județul Alba și Hunedoara urmează să fie transpuse pe marele ecran în cadrul unui film, denumit „Kingdom of Judas”.

În acest sens, actorul albaiulian Vinicius Moldovan ”Clăbuc” a transmis, pentru ziarulunirea.ro, următoarele informații referitoare la pelicula la care încă se lucrează din greu: „Cu o echipă de producție de la București, s-a decis să filmez în Alba Iulia și în împrejurimi un film în limba engleză.

YouTube video

„Kingdom of Judas” se numește și am fost norocosul să apar în acest film, fiind chiar din Alba Iulia și pentru mine a fost o onoare să filmez aici în oraș, cu actori foarte mari de la București, de la Teatrul Național și directorul filmului este Sabina Lisievici, o actriță cunoscută în București și o actriță cunoscută chiar și la Hollywood, unde a jucat în câteva filme. Mă simt onorat să fac parte din această distribuție și să îl vedeți pe Jack, personajul meu.

În film, este vorba despre niște celebrități, care vin în România la un centru de reabilitare, unde trebuie să își depășească anumite vicii și o sa vedem în film cine o să reușească să le depășească și cine nu.

Am filmat în Cetatea Alba Carolina, în parcul japonez, într-un tunel, prin care se trece din partea superioară în cea inferioară a Cetății, am filmat la Râpa Roșie, la podul de peste Mureș, la Băile Romane și la Geoagiu-Băi, iar imaginile sunt spectaculoase. Cel mai probabil, filmul va putea fi vizionat în cursul anului viitor.”, a transmis Vinicius Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea