Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Elevii Școlii Smart din Ciugud, așteptați din nou în bănci: „Așa cum îi tratăm, așa ne croim viitorul!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii Școlii Smart din Ciugud, așteptați din nou în bănci: „Așa cum îi tratăm, așa ne croim viitorul!”

Elevii Școlii Smart din comuna Ciugud sunt așteptați de luni la ore. Peste 150 de copii sunt așteptați în singura școală smart din țară, unde lumina și temperatura din sălile de clasă sunt controlate inteligent, iar toate laboratoarele sunt 3D.

„Nu lăsăm să moară școala de la țară! Mulți dintre voi ne-ați spus că v-a plăcut acest mesaj. Pentru noi este deja un crez și ne încăpățânăm să arătăm că școala de la țară poate și trebuie să aibă viitor. În băncuțele acestea se modelează cei care, în viitor, vor avea în mâini soarta comunităților noastre. Așa cum îi tratăm, așa ne croim viitorul!

Ne-au impresionat mesajele voastre și în semn de prețuire vă oferim, într-un scurt filmuleț, un strop din școala noastră. Vă rugăm, dacă distribuiți mai departe, să spuneți tuturor că la Ciugud este doar NORMALITATEA de care trebuie să aibă parte orice copil din România”, au scris reprezentanții primăriei Ciugud pe Facebook

Comuna Ciugud, promotorul conceptului „Smart Village” în România, oferă unul dintre cele mai bune exemple de „așa da”, în țara lui „nu se poate”. Aproximativ 150 de elevi învață la standarde la fel ca în Japonia, în singura școală smart din țară, unde lumina și temperatura din sălile de clasă sunt controlate inteligent, iar toate laboratoarele sunt 3D.

Clădirea unității de învățământ, construită în anul 1938, a fost reabilitată în întregime și reorganizată pentru ca aici să poată învăța toți elevii din comună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea