Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Doi pompieri de la ISU Alba participă la competiția Europeană ,,Cel mai puternic Pompier”, din Germania

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Doi pompieri de la ISU Alba participă la competiția Europeană ,,Cel mai puternic Pompier”, din Germania

Doi pompieri din cadrul ISU Alba participă la competiția Europeană ,,Cel mai puternic Pompier” organizată în Mönchengladbach, Germania, formând o echipă alături trei colegi de la ISU Brașov.

În cursul zilei de ieri, pompierii români au susținut proba pe echipă, iar doi dintre ei au susţinut și probele individuale de concurs, astăzi urmând ca ceilalți trei să concureze și ei.

Acest concurs european este cunoscut pentru gradul de dificultate ridicat al probelor, iar timpul de recuperare între aceste probe este unul foarte scurt.

”Vă urăm succes dragi colegi și vă așteaptăm învingători acasă!”, le-au transmis reprezentanții ISU Alba.

TFA este o competiție internațională a pompierilor, o competiție dură, care necesită atât condiție fizică și forță, cât și concentrare.

Munca de pompier este una dificilă, necesitând în permanenţă efort fizic, fiecare secundă fiind vitală în salvarea bunurilor, animalelor sau a semenilor. Salvatorii lucrează mereu având pe umeri presiunea timpului, care mai mereu este prea scurt, și a vieților care depind de ei.

Din acest motiv, competițiile destinate pompierilor sunt structurate în așa fel, încât să le dezvolte acestora concentrarea, să îi stimuleze să lucreze cât mai bine sub presiune, dar și să se asigure că aceștia își păstrează în permanenţă o condiție fizică bună pentru a avea rezultate remarcabile la competiții.

Anul acesta competiția TFA se desfășoară în perioada 10 – 11.06.2023, în Germania, întrunind pompieri forțoși și bine antrenați din lumea întreagă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 14 iulie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 14 iulie 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 14 iulie 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea