Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| DEZASTRUL din comuna Pianu – Localnică: „Sunt de 80 de ani, dar așa ceva nu am văzut niciodată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Natura s-a dezlănțuit sâmbătă după-masa în județul Alba. Comuna Pianu a fost măturată de puhoaiele de apă: zeci de gospădării au fost inundate și mai multe mașini luate de viitură.

„Sunt de 80 de ani, dar așa ceva nu am văzut niciodată. La noi s-a băgat în curte, m-au adus pe sus până aici. Apa s-a băgat în pivniță, în casă, peste to. Au venit lemne și au lovit mașina în curte.

YouTube video

Pe mine au venit și m-au luat în spate și m-au adus aici. De-astea n-am pățit, ne-a ferit bunul Dumnezeu până acum și uite acum ce nenorocire.

M-am speriat și nu mi-e bine, am piciorul rupt. M-aș duce acasă, dar apa o fi tot mare și acum. La noi e mai jos și toată bine acolo s-a băgat”, a spus o localnică din Pianu.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea