Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO Detalii terifiante despre cazul de incest de la Blaj: mama ieşea la ţigară când tatăl îşi viola fiicele

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Detalii terifiante ies la iveală în cazul soţilor din Blaj reţinuţi de procurorii DIICOT Alba pentru că îşi exploatau şi maltratau 4 copii din care 3 minori. Potrivit procurorului-şef al DIICOT Alba, Ioan Mureşan, cazul a fost semnalat procurorilor de poliţiştii de la Biroul Transporturi Feroviare Teiuş care au aflat de la mezina familiei Voina la ce tratamente este supusă – la numai cei 13 ani era trimisă să cerşească şi să se prostitueze. În plus, aceasta fusese violată de tatăl său în mai multe rânduri, în special când bărbatul, recidivist, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La fel procedase acesta şi cu o altă fiică a sa care acum are vârsta de 23 de ani. Toate cu acordul tacit al mamei care atunci când se întâmplau aceste orori îşi căuta de lucru prin casă sau ieşea la ţigară, după cum au mărturisit victimele. De altfel, soţii Gheorghe şi Maria Voina erau cunoscuţi oamenilor legii pentru felul cum îşi tratau proprii copii, fiind sancţionaţi în mai multe rânduri pentru că îi trimiteau la cerşit şi îi abuzau. Fiecare din cei 4 copii trebuia să aducă în fiecare zi între 30 şi 70 de lei, altfel erau pedepsiţi. Familia Voina are în total 10 copii, 3 dintre ei sunt încarceraţi la Penitenciarul Aiud pentru diferite infracţiuni pe care le-au comis, în special furturi. Maria Voina a declarat în faţa procurorilor că de unul dintre copii nu mai ştie nimic după ce l-au pierdut pe tren când era mic.

„Cei doi inculpaţi se află în prezent în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori pentru cerşetorie, viol şi incest. În fapt, cei doi inculpaţi îşi obligau cei patru copii dintre care trei minori să practice cerşetoria în zona municipiilor Blaj, Alba Iulia şi Orăştie – Simeria, în special în gări. Au fost sancţionaţi contravenţional de mai multe ori de către poliţiile de la trafic feroviar pentru săvârşirea infracţiunilor de cerşetorie şi pentru faptul că nu au grijă de proprii copii minori. De asemenea tatăl a întreţinut relaţii cu două dintre fiicele sale respectiv cu una dintre fiice minoră şi una majoră”, a precizat Ioan Mureşan, procuror-şef al DIICOT Alba. Cei doi riscă pedespe cu închisoarea de până la 20 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea