Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Deszăpezire cu TAF-ul la Gârda de Sus: Troienele de zăpadă de aproape trei metri au blocat drumurile locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deszăpezire cu TAF-ul la Gârda de Sus: Troienele de zăpadă de aproape trei metri au blocat drumurile locale

Ninsorile semnificative și viscolul din Apuseni au afectat toate drumurile din zonă. La Gârda de Sus, deszăpezirea se face cu greu, cu TAF-ul, prin troiene de aproape 3 metri.

Imaginile au fost postate pe facebook de către primarul Marin Vîrciu. Intervenția este greoaie, stratul de zăpadă atingând în unele locuri și 3 metri.

Citește și: FOTO VIDEO Toate AVARIILE produse de ninsori și viscol la liniile de curent în Alba, remediate de echiepele DEER Electrica. Se circulă în continuare, în condiții de iarnă, pe mai multe sectoare de drum

Peste 800 de familii au rămas în weekend fără curent electric, avariile fiind remediate până duminică seara de echipajele DEER Elctrica.

Județul Alba se află sub avertizare cod galbend e vânt puternic, până la ora 22.00. La munte vor fi rafale de 70…80 km/h, iar în zona înaltă de 90…110 km/h. În Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali vor fi precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ploaie (10…20 l/mp), favorizând topirea stratului de zăpadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT aviatic în comuna Vințu de Jos: Un avion de mici dimensiuni, forțat să aterizeze la Vurpăr Un urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat în loc. Vurpăr, com. Vințu de Jos. De îndată, la față locului s-a deplasat un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea