Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Desfășurare de forțe a POLIȚIEI la Blaj pentru menținerea siguranței publice și prevenirea răspândirii COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Desfășurare de forțe a POLIȚIEI la Blaj pentru menținerea siguranței publice și prevenirea răspândirii COVID-19

În cursul zilei de duminică, 31 mai 2020, 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba  și 51 de polițiști locali au desfășurat  misiuni specifice.

Au fost verificate 1.895 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor privind izolarea/ carantinarea sau circulația și au fost organizate patru acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 158 de autovehicule și  188 de persoane.

YouTube video

Astfel, între orele 17.00 – 22.00, la Blaj a fost organizată o acțiune punctuală pentru menținerea siguranței publice și prevenirea răspândirii COVID-19.

Au fost verificate 76 de locații de izolare și 173 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Au fost controlate 61 de autovehicule și legitimate 59 de persoane. Au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea totala a sancțiunilor aplicate a fost de 4.725 de lei.

Acțiunea a fost organizată de polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale, alături de care au participat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiștii din Blaj, jandarmi si polițiști locali.

În contextul stării de alertă, polițiștii au acționat, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire noile reguli.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea