Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Deputatul Călin Potor a fost primit la Primăria Alba Iulia de viceprimarul Dorin Șerdean

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Intenția deputatului PNL Călin Potor de a se întâlni, în această dimineață, cu conducerea Primăriei Alba Iulia, pentru a discuta despre prioritățile pe care administrația locală le are în viitorul apropiat, a fost doar pe jumătate încununată de succes. Ajuns la ora 11.00 în sediul instituției proaspătul deputat de Alba Iulia a fost întâmpinat doar de viceprimarul Dorin Șerdean care a declarat că dacă nu ar fi aflat din presă, nici nu ar fi știut că respectiva întâlnire ar fi trebuit să aibă loc.

Se pare că întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc la ora 10.00, însă a fost amânată din cauza festivității de înmânare a certificatelor de parlamentar, care a avut loc la aceeași oră, la Prefectură, iar potrivit viceprimarului Paul Voicu, conducerea primăriei nu a fost anunțată despre respectiva amânare.

În discuția purtată cu viceprimarul Șerdean deputatul liberal a solicitat detalii despre stadiul lucrărilor de infrastructură din Oarda şi Miceşti și despre cele de la Căminul Cultural din Pâclişa, exprimându-și intenția ca, împreună cu ceilalți parlamentari de Alba, să introducă în amendamentele la proiectul de buget de stat pentru 2013 și fondurile necesare finalizării acestor lucrări. Totodată Potor și-a anunțat dorința de a participa la toate ședințele de consiliu local și a solicitat ca acestea să fie programate în anumite zile din săptămână:

Eu sunt deputatul albaiulienilor şi vreau să sprijin toate proiectele care au legătură cu Alba Iulia. Dacă nu l-am găsit acum pe primar, voi veni şi luni, dacă nu-l găsesc luni voi veni încă o dată, şi tot aşa până îl voi întâlni. Dacă primarul Hava nu-l respectă pe cetăţeanul Călin Potor, atunci trebuie să-l respecte pe deputatul de Alba Iulia Călin Potor”, a mai spus parlamentarul.

Viceprimarul Dorin Șerdean s-a arătat deschis la o colaborare ce are ca rezultat binele cetățenilor din Alba Iulia un mesaj celor din PNL Alba: „Eu sunt un om de administraţie. Nu reprezint aici PP-DD-ul, eu reprezint oamenii acestui oraş. Vreau să colaborăm, dar vreau să văd aceeaşi dorinţă şi din partea colegilor din PNL care mă atacă permanent”:

La finanlul întâlnirii Călin Potor și-a exprimat intenția de a ”pune umărul” la rezolvarea problemelor de finanțare pe care le are municipiul (cum este de exemplu finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic sau la locuințele sociale), însă a declarat că ar dori să afle de la administrația locală despre aceste probleme, nu din presă. Potrivit deputatului liberal este extrem de necesară o colaborare în acest sens pentru că ”oricât ar fi de dibaci un primar portocaliu, dacă se va duce la Guvernul Ponta să ceară finanțare se va întoarce așa cum a plecat, fără bani”. Referitor la acest tratament discriminatoriu la care sunt supuși cetățenii care au votat un primar de altă culoare politică decât cei aflați al conducerea țării Potor a declarat: ”Este o ticăloșie, dar din păcate este un obicei practicat de prea mulți ani ca să se poată schimba acum. Așa s-a făcut în timpul tuturor guvernărilor. Ar fi bine ca noi, parlamentarii din Alba, indiferent din ce partid facem parte, să ne putem da mâna și să lucrăm împreună când este vorba despre binele cetățenilor județului Alba”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea