Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO: Delegație din Alba la primul congres al Asociației Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Între 18 și 20 aprilie a avut loc la Sinaia primul congres al Asociației Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei. Între participanți s-au aflat și reprezentanții județului Alba – medicul Radu Vieru, familia Gruiță Cristian, Mircea Trifu și Radu Urcan.

În cadrul congresului s-a stabilit ca Alba Iulia să fie un centru regional al asociației pentru județele Alba, Sibiu și Hunedoara.

Într-o atmosferă de o înaltă ținută etică, vicepresedintele asociației, d-na Marilena Rotaru, cea care realizează emisiunea »Ora Regelui«, a afirmat că asociația își propune ca prim scop unificarea tuturor organizațiilor promonarhice din tară și crearea, în cel mai scurt timp, unui număr critic de cetățeni români care susțin schimbarea Constituției”, a precizat Mircea Trifu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea