Ziarul Unirea

VIDEO: Delegație din Alba la primul congres al Asociației Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei

Între 18 și 20 aprilie a avut loc la Sinaia primul congres al Asociației Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei. Între participanți s-au aflat și reprezentanții județului Alba – medicul Radu Vieru, familia Gruiță Cristian, Mircea Trifu și Radu Urcan.

În cadrul congresului s-a stabilit ca Alba Iulia să fie un centru regional al asociației pentru județele Alba, Sibiu și Hunedoara.

ELIT

Într-o atmosferă de o înaltă ținută etică, vicepresedintele asociației, d-na Marilena Rotaru, cea care realizează emisiunea »Ora Regelui«, a afirmat că asociația își propune ca prim scop unificarea tuturor organizațiilor promonarhice din tară și crearea, în cel mai scurt timp, unui număr critic de cetățeni români care susțin schimbarea Constituției”, a precizat Mircea Trifu.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

14 Comentarii

talis 23 aprilie 2013 at 14:15

TARA MOARE DE FOAME!!!!!!! TOT O APA SI-UN PAMANT. Nu-i unul de doamne-ajuta

Gainar 23 aprilie 2013 at 15:55

Ce gusturi morbide au acesti taranisti, calaresc pe cai morti! Ciclopul ii mort politic si dus la groapa, nici macar Dumnezeu sau Dracu, nu il mai invie in politica! Tzapul il urmeaza la mica distanta!

Horea 23 aprilie 2013 at 16:03

„Delegație din Alba la primul congres al Asociației Naționale pentru Reinstaurarea Monarhiei ”

In Spania, zeci de mii de cetateni au manifestat, zilele trecute, impotriva monarhiei existente in tara.

La noi, cateva zeci de nostalgici(?) isi doresc reinstaurarea monarhiei?

Cine – din cetatenii celor doua tari – sa aiba DREPTATE?

GHITA 23 aprilie 2013 at 17:04

TRAIASCA REGELE !!

Horea 24 aprilie 2013 at 10:13

Care rege?

profesor Ana 24 aprilie 2013 at 14:44

Regele NOSTRU , cel pe care tovarasul Iliescu l-a intors de la aeroport in ’90. De ce oare? Alta ar fi fost Romania de azi daca regele Mihai ar fi fost in fruntea tarii. Avea atunci 70 de ani, o varsta nu foarte inaintata, si ce prestanta!
Dar noi, nu! Nu ne vindem tara! Ne-a placut balacareala in mocirla? Mocirla avem. Ne-au placut revolutionarii cu pulovere? Avem… pulovere rupte in coate!

Horea 24 aprilie 2013 at 16:03

Parca in locul inscaunarii regelui as fi preferat ca Ion Ratiu sa ajunga (atunci cand a candidat) presedintele tarii.

Cred ca in acest caz aveam „pulovere” cu mult mai europene.

rares 23 aprilie 2013 at 18:17

In sfarsit un articol interesant, dna Sfarlea :). Doar monarhia mai salveaza Romania, sa fie clar pt. toata lumea. Am 28 de ani, sper sa traiesc clipa in care vom reveni la monarhie constitutionala !

Manitu 23 aprilie 2013 at 21:28

Sustin cele scrise de tine, Rares! Doar ca eu am … dublul varstei tale. Numai ca tara asta a fost si este condusa de comunisti si securisti.

avraam 23 aprilie 2013 at 18:51

REINSTAURAREA MONARHIEI IN ROMANIA NEOCOMUNISTA?????????
In Europa tarile cu cel mai inalt standard de civilizatie si nivel de trai sunt monarhii constitutionale.
Monarhia nu se poate intoarce pentru ca nu are pe cine conduce iar viitorul pentru oamenii normali inseamna ,,go west”.

Mircea Trifu 23 aprilie 2013 at 20:37

TRAIASCA REGELE!!

caca maca 24 aprilie 2013 at 9:48

Traiasca majestatea sa Regele! sa nu uitam ca orasul a avut o mare onoare. Regele Mihai a purtat cu deminitate titlul de Mare Voievod de Alba Iulia! care oras din tara se mai poate mandri cu acest lucru? revenirea la monarhie ar face din Alba Iulia capitata regala!

Robespierre 24 aprilie 2013 at 11:51

Asa e fratele meu: caca-maca!

eugenb 25 aprilie 2013 at 12:30

Ati uitat ca si-a vandut tara rusiloor cand a avut de ales intre exilul din tara (plus averea pe care a putut sa o scoata cu aprobarea rusilor) si moartea (cu toate ca i l-a dat „legat” pe Seful Armatei Romane – Maresalul Antonescu)?! Cu acea ocazie si-a dat mortii si exilului pe cei mai buni dintre ofiterii romani la momentul „intoarcerii armelor”! A, sunt monarhisti care au imbatranit (intelectual) ca si actualul ex-Regele Mihai si care spera ca la intoarcerea acestuia pe tronul Romaniei vor apuca o ciozvarsta de carne mai frageda. Aiurea, tot zgarci o sa primeasca!

Comentariile sunt oprite