Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| De la 1 august, programări pe 3 luni la Policlinica din Alba Iulia – soluția conducerii Spitalului Județean pentru eliminarea aglomerației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sesiuni de programare de câte 3 luni pentru consultații la Policlinica din Alba Iulia – aceasta este soluția găsită de conducerea Spitalului Județean pentru rezolvarea situației care se creează, periodic, în ultima vreme, respectiv formarea unor cozi la care pacienții stau ore întregi, unii având chiar ghinionul să stea degeaba.

spital2”Este cât se poate de degradant pentru toată lumea – pentru noi ca instituției care putem genera un astfel de lucru iar pentru cei care trec prin astfel de practici este umilitor și nu au de ce să treacă prin așa ceva”, a recunoscut managerul spitalului, ec. Nicoleta Coșarcă.

Ea a explicat că există o cauză obiectivă care generează situația – respectiv blocarea sistemului, mai ales la verificarea calității de asigurat a solicitantului, probabil din cauza aglomerației create în prima zi a lunii când, până în prezent, se puteau face programări pentru următoarele 30 de zile.

În opinia sa, prin revenirea la sesiuni de programare pe trei luni ar putea crește numărul de consultații accesibile pe zi, și se va efectua o mai bună corelare cu eventualele modificări din programul medicilor, iar pacienții poti fi anunțați în timp util în cazul în care acestea se produc.

CITEȘTE ȘI: FOTO, VIDEO. Ziua, coada și scandalul, la Policlinica Spitalului din Alba Iulia. Pacienții așteaptă ore întregi doar pentru o programare

Totodată, managerul spitalului a precizat că s-a renunțat la măsura programărilor online, care s-a dovedit a fi discriminatorie tocmai pentru categoria celor care au mai mare nevoie de serviciile medicale aflate în discuție, respectiv pacienții cu vârste înaintate, care nu au acces la internet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea