Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO – Cursa care se putea încheia fatal. Un șofer, aproape să lovească mai mulți pietoni, oprit de un bărbat cu spirit civic, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer a fost aproape să lovească, miercuri, mai mulți pietoni, care treceau strada, după ce a plecat în viteză pe culoarea roșie a semaforului, la sensul giratoriu de la Raiffeisen Bank și magazinul Unirea din Alba Iulia.

În drumul său, șoferul a fost urmărit de un alt bărbat, cu mult spirit civic, care a încercat să-l convingă pe șofer să oprească, deoarece pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic și deopotrivă a pietonilor.

Șoferul în cauză, care a condus haotic, ar suferi de o boală, și a refuzat să coboare din mașină. Acesta însă a fost urmărit de pasagerul care poate fi considerat erou, după ce i-a spart geamul, la sensul giratoriu de la florăria Ichebana, și, probabil, i-a luat cheile din contact. Între timp, mașina condusă haotic, și urcată pe borduri, avea și pană.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

https://youtu.be/bET4vytewZU

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul care a condus haotic a rămas fără permis, fiind sancționat contravențional că a trecut pe culoarea roșie a semaforului.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea