VIDEO – Cursa care se putea încheia fatal. Un șofer, aproape să lovească mai mulți pietoni, oprit de un bărbat cu spirit civic, la Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un șofer a fost aproape să lovească, miercuri, mai mulți pietoni, care treceau strada, după ce a plecat în viteză pe culoarea roșie a semaforului, la sensul giratoriu de la Raiffeisen Bank și magazinul Unirea din Alba Iulia.

În drumul său, șoferul a fost urmărit de un alt bărbat, cu mult spirit civic, care a încercat să-l convingă pe șofer să oprească, deoarece pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic și deopotrivă a pietonilor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Șoferul în cauză, care a condus haotic, ar suferi de o boală, și a refuzat să coboare din mașină. Acesta însă a fost urmărit de pasagerul care poate fi considerat erou, după ce i-a spart geamul, la sensul giratoriu de la florăria Ichebana, și, probabil, i-a luat cheile din contact. Între timp, mașina condusă haotic, și urcată pe borduri, avea și pană.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul care a condus haotic a rămas fără permis, fiind sancționat contravențional că a trecut pe culoarea roșie a semaforului.


Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Sorin 19 septembrie 2018 at 14:43

Daca esti bolnav , tragi pe dreapta. Nu cred minciuna cu boala.

Darius 19 septembrie 2018 at 18:13

Si daca nu mai era constient de ce face datorita unei crize provocate de ceva boala? Stiu, nu trebuia sa mai aiba permis. Dar e o posibilitate reala.

robocop 19 septembrie 2018 at 14:58

Pai nu?Trebuia sa salveze situatia un erou civil. Ca militienii cu care s-a intersectat nu i-au dat nici macar un blitz sau un claxon ( de la minutul 1:30 pana la 1;37 se vede clar un logan de militie care nu avea cum sa nu observe ce haotic conduce omul). Dar ei is comozi, mai pe boschetareala cu pistolul laser frate

Gica 19 septembrie 2018 at 17:43

Unde este Magazinul Raiffeisen ? Am o intrebare, este magazinul care vinde bani?

Comentariile sunt oprite