Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO – Cursa care se putea încheia fatal. Un șofer, aproape să lovească mai mulți pietoni, oprit de un bărbat cu spirit civic, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer a fost aproape să lovească, miercuri, mai mulți pietoni, care treceau strada, după ce a plecat în viteză pe culoarea roșie a semaforului, la sensul giratoriu de la Raiffeisen Bank și magazinul Unirea din Alba Iulia.

În drumul său, șoferul a fost urmărit de un alt bărbat, cu mult spirit civic, care a încercat să-l convingă pe șofer să oprească, deoarece pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic și deopotrivă a pietonilor.

Șoferul în cauză, care a condus haotic, ar suferi de o boală, și a refuzat să coboare din mașină. Acesta însă a fost urmărit de pasagerul care poate fi considerat erou, după ce i-a spart geamul, la sensul giratoriu de la florăria Ichebana, și, probabil, i-a luat cheile din contact. Între timp, mașina condusă haotic, și urcată pe borduri, avea și pană.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Ulterior a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă a fost sub influența drogurilor sau a altor substanțe. Le-a declarat polițiștilor că suferă de o boală și a avut o criză. În aceste condiții urmează să-i informăm medicul de familie pentru a-i fi reevaluată capacitatea de a conduce autovehicule”, potrivit IPJ Alba.

https://youtu.be/bET4vytewZU

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul care a condus haotic a rămas fără permis, fiind sancționat contravențional că a trecut pe culoarea roșie a semaforului.



Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea