Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Criminalul care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane a fost prins de polițiști

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Criminalul care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane a fost prins de polițiști • Poliţiştii l-au prins pe Ionel Bordea joi dimineaţă, în jurul orei 02.00, în apropierea locuinţei sale din satul Bichigi.

Bărbatul nu a opus rezistenţă şi a fost arestat fără folosirea armamentului din dotare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

El a fost încătușat și urmează să fie dus la sediul Poliției Făget pentru audieri.

La scurt timp după ce a fost încătușat le-a povestit celor de la fața locului că o icoană de argint l-ar fi scos afară din casă și i-ar fi dat putere să spargă capul unei femei cu piciorul. După comiterea faptelor, atacatorul a stat ascuns într-un pom. Apoi a vrut să meargă acasă sa faca un dus, s-a urcat la volanul unei mașini și la scurt timp a fost prins.

Bărbatul a atacat, miercuri dimineaţa, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, într-un parc din oraşul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicletă spre localitatea Temereşti, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o maşină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, dar fără succes.

YouTube video

Miercuri, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget, au fost făcute publice şi câteva imagini în care apare Ionel Boldea. Astfel, pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din faţa unui magazin din localitatea Temereşti, se poate observa cumbărbatul încearcă să spargă uşa localului, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele, dar nu reuşeşte.

YouTube video

Aproximativ 200 de poliţişti au fost mobilizaţi cu scopul prinderii criminalului din Făget, fiind instituite filtre în patru judeţe. De asemenea, el a fost căutat şi cu ajutorul unui elicopter şi al unei drone.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea