Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO| Concertul caritabil „Dăruind vei dobândi” la Alba Iulia: Solidaritatea pentru refugiații ucraineni a triumfat pe acorduri muzicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| Concertul caritabil „Dăruind vei dobândi” la Alba Iulia: Solidaritatea pentru refugiații ucraineni a triumfat pe acorduri muzicale

Marți, 12 aprilie 2022, începând cu ora 18:00, a avut loc „Dăruind vei dobândi”, concertul caritabil și expoziție de arte plastice cu strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina, organizat de Liceul de Arte ,,Regina Maria” cu sprijinul Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Evenimentul caritabil, prezentat de distinsa Daniela Florian, i-a avut ca parteneri pe Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Școlar Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

YouTube video

„Evenimentul din această seară și-a meritat din plin numele: Dăruind vei dobândi; căci prin efortul albaiulienilor s-a strâns suma de 8425 de lei, care va merge în contul Asociației pentru Transilvania – APT, asociația dedicată trup și suflet pentru cauza ucrainenilor liberi și europeni.” a transmis Cristian Mladin, fondator al grupului „Uniți pentru Ucraina – Alba Iulia”

Publicul participant a fost încântat cu pricesne, imnuri religioase, muzică de cameră, folclor, dar și muzică de fanfară, cu participarea elevilor și profesorilor de la Liceul de Arte ,,Regina Maria” și a Corului Facultății de Teologie Ortodoxă Alba Iulia, demonstrând astfel că solidaritatea pentru refugiații ucraineni poate triumfa și pe acorduri muzicale.

YouTube video

Gabriel Pleșa: „Avem talente extraordinare și profesori dedicați”

„Doresc să felicit tinerii artiști liceeni, deosebit de talentați, pentru spectacolul memorabil și pentru disponibilitatea și deschiderea lor către aceasta cauză nobilă, dar și pe directorul liceului, Dan Fonoage, pentru lăudabila inițiativă, care dovedește, încă o dată, că avem talente extraordinare și profesori dedicați!”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Baza sportivă din Zlatna urmează să fie reabilitată energetic. Licitația de peste 1,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Zlatna a scos pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice proiectul prin care se dorește reabilitarea energetică a clădirii bazei sportive din Zlatna. Aceasta are o valoare aproximativă de 1.236.301,74 de lei. Imobilul este amplasat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea